Neem Henk Westhuis in de arm om uw Muscle Car of andere Klassieker professioneel te laten restaureren tot haar originele staat of past deze aan aan uw persoonlijke wensen.

Plaatwerk
Onze ervaring en vakmanschap zijn de garantie voor een perfect gerestaureerde auto. In onze goed geoutilleerde plaatwerkerij vormen carrosserieën van plaatstaal of alluminium geen enkel probleem. Delen worden nagemaakt of in bepaalde vormen getrokken. Authenticiteit en oorspronkelijkheid vormen ons uitgangspunt voor de restauratie.

  

Spuitwerk

Alle spuitwerkzaamheden voeren wij zelf uit. Van de kale carrosserie tot en met de laatste laklaag. Wij garanderen u - na de behandeling met duurzame producten - een smetteloos resultaat en een roestvrije carrosserie. Ook het polijsten van het lakwerk behoort tot onze specialismen.

Techniek en onderhoud
De klassieke auto moet rijden. Geen museumstuk in de garage, maar een pronkstuk op de weg. Soms wordt ons vakmanschap een uitdaging. Zeker daar waar wij ernaar streven voor de restauratie (tot concourconditie) van chassis, ophanging, motor, versnellingsbak en dergelijke originele materialen en specificaties te gebruiken.

  

Bekleding
Waar mogelijk wordt de bekleding van uw klassieker in zijn meest oorspronkelijke staat gerestaureerd. Zeker waar het lederen bekleding betreft, kunnen wij mooi traditioneel werk leveren.

Roestpreventie
Hoge prioriteit heeft bij ons altijd de roestpreventie. De aartsvijand van uw oldtimer mag geen kans meer krijgen. Daarom is uw klassieker die ons bedrijf verlaat, optimaal behandeld tegen roest. Zowel van buiten als van binnen.

Kortom
Uw klassieker is te allen tijde bij ons in goede handen. Wij restaureren klassiek, maar niet ouderwets!

  

Henk Westhuis staat voor kwaliteit en staat open voor uw wensen. Alle reparaties worden in overleg met u uitgevoerd. Mocht u interesse in ons bedrijf hebben, neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen u ook diverse fotoreportages van ons werk laten zien.