Bent u op zoek naar een modern en vakkundig autobedrijf voor auto onderhoud? Henk Westhuis staat voor u klaar. Met goed opgeleide vakmensen, hoogwaardige meet-, test- en afstelapparatuur voeren wij snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten uit. U bent uw auto nooit langer kwijt dan het nodig is.

Naast onderhoudsbeurten verzorgen wij graag voor u:
· APK-keuringen
· Autobanden - Uitlaten - Accu's - Schokbrekers
· Roetmetingen
· Inbouw van autoalarm (goedkeuring SCM)
· Autoruitenservice (aangesloten bij Autoruiten Lijn)
· Montage van trekhaak, enz.

100% kwaliteit werk en onderdelen
Bij onderhoud en reparaties gebruikt Henk Westhuis uitsluitend kwaliteitsonderdelen met garantie en werkt volgens de uniGar en BOVAG regels. Op alle onderhoudsbeurten en reparaties geven wij 3 maanden volledige garantie.

Klaar-terwijl-u-wacht Service
Voor bepaalde onderhoud werkzaamheden hoeft u wat Henk Westhuis betreft geen afspraak van tevoren te maken. Wanneer het gaat om de vervanging van banden, uitlaat of accu, maar ook voor de controle en verversing van motorolie of koelvloeistof kunt u direct bij ons terecht. Terwijl u een kopje koffie drinkt of even in de showroom kijkt, voeren wij de betreffende handeling direct voor u uit.

Prijsopgave vooraf
Bij alle onderhoud en ook bij reparaties informeren wij u vooraf duidelijk over de kosten en nemen contact met u op indien dit anders uitpakt. U weet precies waar u aan toe bent!